Tork annostelijat nestesaippualle S2, S1/S11, S4

47,12 € 38,00 €
Varastossa
SKU
561000

Elevation-sarjan Tork Mini annostelija nestesaippualle S2 sopii jokaiseen saniteettitilaan. Lisäksi sitä voidaan käyttää monien sinetöityihin pulloihin pakattujen Tork-ihonhoitotuotteiden kanssa. Se on helppokäyttöinen ja turvaa käyttäjien hyvän käsihygienian. Elevation-sarjan annostelijoiden toimiva, moderni muotoilu tekee pysyvän vaikutuksen asiakkaisiisi. Pienemmät Tork-annostelijat nestesaippualle sopivat pienen kapasiteetin saniteettitiloihin – jopa rankkoihin ja vaativiin ympäristöihin.

Elevation-sarjan Tork annostelijat neste- ja spray-saippualle sopii saniteettitiloihin, joissa on paljon kävijöitä ja joissa tehokkuus on pääasia. Se sopii käytettäväksi monien sinetöityihin pulloihin pakattujen Tork-ihonhoitotuotteiden kanssa. Elevation-sarjan annostelijoiden saumaton, toimiva ja moderni muotoilu tekee pysyvän vaikutuksen asiakkaisiisi. Todistetusti vaivaton puhdistus ja intuitiivinen uudelleentäyttö säästävät aikaa. Ruotsin reumaliitto on todistanut järjestelmän uudelleentäyttämisen nopeaksi ja helpoksi.

Tork annostelija ihonhoitotuotteille – Intuition™-sensori on moderni, sileäpintainen ja puhdaslinjainen muotoilu sopii saumattomasti saniteettitiloihisi. Luo upea vaikutelma, joka korostaa yrityksesi laadukasta imagoa. Tyylikäs, ruostumaton teräs sormenjälkien tarttumista estävine pinnoitteineen näyttää upealta ja pysyy puhtaana. Kosketusvapaa järjestelmä - moderni ja hygieeninen.

Hyviksi todetut Tork-annostelijaratkaisut yhteen sovitettuine malleineen neste- ja vaahtosaippualle, desinfiointiaineelle ja muille ihonhoitotuotteille. Täyttöpullot on suljettu tehtaalla, joten ne parantavat osaltaan sekä vierailijoiden että henkilöstön käsihygieniaa. Annostelijat ovat helppokäyttöisiä ja helposti ylläpidettäviä, ja hallittu annostelu poistaa liikakäyttömahdollisuuden. Toimitetaan ruuvien, tulppien ja avaimen kanssa.

Kirjoita arvostelu
Arvostele tuote:Tork annostelijat nestesaippualle S2, S1/S11, S4
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: