Cyber Clean puhdistusmassa 75g

Asiakashinta 1,86 € 1,50 € Hinta 4,96 €
Varastossa
SKU
46197

Cyber Clean puhdistusmassa puhdistaa kodinelektroniikan paikoista johon et ole ennen päässyt.
Cyber Clean puhdistaa 80% näppäimistösi bakteereista!
Sitruksen tuoksuinen Cyber Clean myös desinfioi ja tappaa bakteerit.
Puhdista: mp3 soittimesi, puhelin, tietokone, kamera, konsolin ohjaimet, kaukosäätimet ja kaikki missä on nappeja! Voit käyttää samaa tuotetta useita kertoja!
Ominaisuudet:
- 75g
- uudelleen käytettävä

KATSO VIDEO!

Cyber Clean puhdistusmassa puhdistaa kodinelektroniikan paikoista johon et ole ennen päässyt.
Uuden vallankumouksellisen puhdistustuotteen ansiosta puhdistat helposti tietokoneen näppämistöt, digikamerat, pelikonsolien ohjaimet jne. Sitruksen tuoksuinen Cyber Clean myös desinfioi ja tappaa bakteerit.
Tutkimusten mukaan tietokoneen näppäimistössä ja hiiressä sekä puhelimen luurissa ja näppäimistössä on usein erittäin paljon taudinaiheuttajia. Esimerkiksiinfluenssavirus voi tarttua käyttäjästä toiseen puhelimen tai tietokoneen kautta.
Näppäimistöihin ja luureihin kertyy likaa ja taudinaiheuttajia muun muassa siksi,että niiden ääressä syödään tai niitä käytetään likaisin käsin.
Säännöllinen puhdistus desinfioivalla aineella poistaa lian ja taudinaiheuttajat sekä pitää tietokoneen ja puhelimen siisteinä ja miellyttävinä käyttää.
Limaa ei tarvitse pestä käytön jälkeen vaan se sitoo likapartikkelit itseensä ja vaihtaa väriä likaantuessaan. Väriskaala purkin takana ilmoittaa koska sinun on aika vaihtaa käyttöön uusi Cyber Clean! Lima kestää keskimäärin 75 käyttökertaa ja se on myös biohajoava sekä myrkytön.

Kirjoita arvostelu
Arvostele tuote:Cyber Clean puhdistusmassa 75g
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: