PUR-Mikrokuitupyyhe

Asiakashinta 4,20 € 3,39 € Hinta 4,95 €
Varastossa
SKU
015950

PUR-mikrokuitupyyhe on täysin uudenlainen neulottu mikrokuitupyyhe, joka jättää jälkeensä vain raidattomat ja hohtavan puhtaat pinnat.
Raidaton pyyhintäjälki
PURmicro jättää 50 % vähemmän vettä pinnalle kuin perinteinen neulottu mikrokuitupyyhe, mikä takaa raidattoman ja hohtavan puhtaan pyyhintäjäljen.
Puhdistuvuus:
Testit osoittavat, että jo pelkän huuhtelun jälkeen PUR-mikroliinoissa on 40 kertaa vähemmän partikkeleita kuin perinteisessä neulotussa pyyhkeessä. Tämän ansiosta pyyhe pysyy puhtaana ja siistin näköisenä.
Taloudellisuus:
Matalan kitkan ansiosta nopea ja kevyt käytössä.Hyvä puhdistuvuus yhdistettynä erittäin hyvään pesukestävyyteen tekevät PUR-mikrokuituliinanoista pitkäikäisiä ja näin ollen käytössä taloudellisia pyyhkeitä.
Käyttö:
Pyyhe soveltuu kaikkiin ympäristöihin ja erityisesti kohteisiin, joissa on runsasta likaa.
Tekniset tiedot - Koko: 38 x 35 cm - Värit:sininen, punainen, vihreä, keltainen Materiaali - Ultrahienoa mikrokuitua: 80 % polyesteria, 20 % polyamidia. - Pinnoite: 100% polyuretaani.

Pese uudet pyyhkeet pesukoneessa tai huuhtele huolellisesti ennen käyttöä.
Hyödynnä pesukonetta ja ota nihkeät pyyhkeet käyttöön suoraan koneesta tai nihkeytä ne manuaalisesti sangossa mittaamalla liuoksen määrä / pyyhe kostutusohjetaulukon mukaan.
1. Taittele pyyhe jotta saat hyvän otteen ja tuntuman puhdistettavaa pintaa vasten.
2. Pidä pyyhe tasaisena puhdistettavaa pintaa vasten. Hyödynnä pyyhkeen kaikki pinnat molemmin puolin.
3. Käytä tarvittaessa lisäkosteutta tahroille ja pinttyneelle lialle.
4. Avaa käytetty, likainen pyyhe taitoksesta huoltoa varten.
Hyvän pesutuloksen aikaansaamiseksi kiinnitä huomiota koneen täyttömäärään, pesulämpötilaan ja pyykinpesuaineen annosteluun.

.

Write Your Own Review
Arvostele tuote:PUR-Mikrokuitupyyhe
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: