Vileda PURMicro mikrokuitupyyhe

0,00 € 0,00 €
Varastossa
SKU
1416900

TUOTTEEN VALMISTUS ON LOPETETTU. TUTUSTU VAIHTOEHTOIHIN.

PURmicro on täysin uudenlainen neulottu mikrokuitupyyhe, joka jättää jälkeensä vain raidattomat ja hohtavan puhtaat pinnat.
Raidaton pyyhintäjälki:
PURmicro jättää 50 % vähemmän vettä pinnalle kuin perinteinen neulottu mikrokuitupyyhe, mikä takaa raidattoman ja hohtavan puhtaan pyyhintäjäljen.
Puhdistuvuus:
Testit osoittavat, että jo pelkän huuhtelun jälkeen PURmicrossa on 40 kertaa vähemmän partikkeleita kuin perinteisessä neulotussa pyyhkeessä. Tämän ansiosta pyyhe pysyy puhtaana ja siistin näköisenä.
Taloudellisuus:
Matalan kitkan ansiosta nopea ja kevyt käytössä.Hyvä puhdistuvuus yhdistettynä erittäin hyvään pesukestävyyteen tekevät PURmicrosta pitkäikäisen ja näin ollen käytössä taloudellisen pyyhkeen.
Materiaali:
Ultrahienoa mikrokuitua: 80 % polyesteria, 20 % polyamidia. Pinnoite: 100% polyuretaani.
Käyttö:
Pyyhe soveltuu kaikkiin ympäristöihin ja erityisesti kohteisiin, joissa on runsasta likaa.
Tekniset tiedot - Koko: 38 x 35 cm - Värit:sininen, punainen, vihreä, keltainen Materiaali - Ultrahienoa mikrokuitua: 80 % polyesteria, 20 % polyamidia. - Pinnoite: 100% polyuretaani.

Viimeisimmän teknologian mikrokuitu on pinnoitettu osittain PUR-pinnoitteella (polyuretaani). PURmicro jättää 50 % vähemmän vettä pinnalle kuin perinteinen neulottu mikrokuitupyyhe, mikä takaa raidattoman ja hohtavan puhtaan pyyhintäjäljen. PURmicro liukuu kevyesti pinnalla ja sen 3D-rakenne maksimoi pyyhkeen liankantokyvyn. PURmicro pitää muotonsa ja sen puhdistuvuus pesussa on omaa luokkaansa verrattuna perinteisiin neulottuihin pyyhkeisiin. Pelkän huuhtelun jälkeen PURmicrossa on 40 kertaa vähemmän partikkeleita kuin perinteisessä neulotussa pyyhkeessä. Tämän ansiosta pyyhe pysyy puhtaana ja siistin näköisenä.

Hyvä puhdistuvuus yhdistettynä erinomaiseen pesukestävyyteen takaa pyyhkeen pitkäikäisyyden. Käyttö: Pese uudet pyyhkeet pesukoneessa tai huuhtele huolellisesti ennen käyttöä. Hyödynnä pesukonetta ja ota nihkeät pyyhkeet käyttöön suoraan koneesta tai nihkeytä ne manuaalisesti sangossa mittaamalla liuoksen määrä / pyyhe kostutusohjetaulukon mukaan. 1. Taittele pyyhe jotta saat hyvän otteen ja tuntuman puhdistettavaa pintaa vasten. 2. Pidä pyyhe tasaisena puhdistettavaa pintaa vasten. Hyödynnä pyyhkeen kaikki pinnat molemmin puolin. 3. Käytä tarvittaessa lisäkosteutta tahroille ja pinttyneelle lialle. 4. Avaa käytetty, likainen pyyhe taitoksesta huoltoa varten. Hyvän pesutuloksen aikaansaamiseksi kiinnitä huomiota koneen täyttömäärään, pesulämpötilaan ja pyykinpesuaineen annosteluun.

Write Your Own Review
Arvostele tuote:Vileda PURMicro mikrokuitupyyhe
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: