TASKI Sani Clonet Pur-Eco W4f 750ml

Asiakashinta 11,16 € 9,00 € Hinta 12,28 €
Varastossa
SKU
7515245
  • Osta 6 kappaletta hintaan 10,42 € 8,40 € kappale ja säästä 7%

Sani Clonet Pur-Eco on valmistettu tutkituista, ympäristömyötäisistäkasvipohjaisista raaka-aineista. Tuotteessa käytetyt hapot ovat 100-prosenttisesti luonnosta saatavia mietoja, mutta tehokkaita happoja. Pur-Eco-tuotesarjassa yhdistyvät tehokkuus, turvallisuus, kokonais-taloudellisuus sekä viimeisin ympäristötietous.
Tuotteet täyttävät tiukkojen pohjoismaisten vaatimusten lisäksi myös eurooppalaiset ympäristö- ja tuoteturvallisuusvaatimukset.

Käyttövalmis kalkin ja muiden vaikeiden saostumien poistoaine
Soveltuu kaikille happamia aineita sietäville koville pinnoille.
Ominaisuudet ja edut:
*Tehoaineena sitruunahappo.
*Ihanteellinen viskositeetti, optimaalinen tarttuvuus.
*Pullon muotoilu helpottaa annostelua myös pystypinnoille. 750ml pullo

Käyttöohje:
Lian, likaisuusasteen ja puhdistusmenetelmän huomioon ottava annostelu on taloudellistaja säästää ympäristöämme l iikakuormitukselta.
WC-istuimille ja urinaaleille: laimentamattomana. Muut kovat happamia aineita sietävät pinnat : alkaen 10 ml 5 litraan vettä
Huuhtele WC-istuin tai urinaali. Laske vesirajaa WC-harjalla, annosteletuotetta puhdistettaville pinnoille ja anna sen vaikuttaa 5-10 min.
Harjaa WC-harjalla ja huuhtele.
Muut kovat happamia aineita sietävät pinnat: Kastele pinta vedellä. Annostele liuos pinnalle, anna vaikuttaa ja pesepesuharjalla tai hankauspesimellä.
Huuhtele hyvin, neutraloi heikosti emäksisellä puhdistusaineella ja huuhtele pinta.
Tärkeää: Ei saa sekoittaa klooripitoisten tuotteiden kanssa. Ei saa käyttää happoherkille pinnoille, kuten marmori. Roiskeet ja pisarat poistetaan
välittömästi happoherkiltä pinnoilta huuhtelemalla pinta huolelisesti. Testaa tuotteen soveltuvuus tarvittaessa ennen käyttöä. Varastoitava huoneenlämmössä.

Write Your Own Review
Arvostele tuote:TASKI Sani Clonet Pur-Eco W4f 750ml
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: