Virkon 5x10g, Erisan Oxy+ 50g

4,40 € 3,55 €
Varastossa
SKU
B7711

Virkon on peroksygeeneihin kuuluva, jauhemuotonsa vuoksi ainutlaatuinen, nopea ja käytössä
turvallinen pintojen ja välineiden desinfektioaine, joka soveltuu useisiin käyttökohteisiin. Virkon-jauheessa teho säilyy pitkään. Käyttöliuos on helppo valmistaa ja sen desinfektioteho säilyy 5 vuorokauden ajan. Punainen väri toimii desinfektiotehon indikaattorina.
Virkonilla on erinomainen, laajaspektrinen mikrobisidinen teho, joka perustuu pentakaliumperoksomonosulfaatin hapettavaan vaikutukseen. Tuotteen etuina on orgaanisen kuormituksen kestävyys, desinfektion nopeus sekä turvallisuus. Virkon tehoaa viruksiin, bakteereihin ja sieniin. Aine ei sisällä aldehydejä, fenoliyhdisteitä eikä kvaternäärisiä ammoniumyhdisteitä. Virkon puhdistaa ja desinfioi samanaikaisesti.
Virkon on käyttöliuoksena lievästi hapan ja miedosti sitrukselle tuoksuva punainen neste, joka ei aiheuta herkistymisoireita eikä ihon ärsyyntymistä. Virkonin käyttö on potilaalle, henkilökunnalle ja ympäristölle turvallista. Aineen käyttö ei edellytä erityisiä ilmastointija jätehuoltoratkaisuja.

Virkon soveltuu käytettäväksi useissa kohteissa:
• lattia-, kaluste- ja kosketuspinnat
• saniteettitilat
• veri- ja eriteastiat, analysaattorit ja sentrifugit
• veri- ja eritetahrojen desinfektio
• vuode- ja liinavaatteet, tekstiilit
• ilman desinfektio
• kumi-, muovi-, alumiini- sekä ruostumattomat teräsvälineet
• kiertovaunut
• valohoitolaitteet, solariumit


Erisan Oxy+ on vetyperoksidiin ja peretikkahappoon perustuva desinfektioaine. Tuote on granuloitu jauhe, jonka desinfektioteho aktivoituu vesiliuoksessa. Desinfektio tapahtuu hapetusreaktion kautta.
Erisan Oxy+ desinfektioaine on tutkitusti tehokas: EN 13727 bakterisidisen tehon tutkimus, EN 13697, EN 13624 fungisidisen tehon tutkimus, EN 13704 itiöt, polio, Tbc, HBV, HIV. Tuotteella on
saavutettavissa high level- desinfektiotaso.

Virkonia käytetään lattia-, kaluste- ja kosketuspintojen, veri- ja eritetahrojen, vesijärjestelmien sekä tekstiilien puhdistukseen ja desinfektioon. Virkon puhdistaa ja desinfioi samanaikaisesti.
Virkon ei sisällä aldehydejä, fenoliyhdisteitä eikä kvaternäärisiä ammoniumyhdisteitä. Käyttöturvallisuutensa vuoksi Virkonia voidaan käyttää päivittäin infektioiden leviämisen ehkäisyyn sekä erikoistilanteissa kuten bakteeri-, virus- tai sieni-infektioepidemioissa.
Virkon on erinomainen puhdistus- ja desinfektioaine kaikkeen laitoskäyttöön. Sen käyttökohteita ovat muun muassa sairaalat, laboratoriot, hammashoitolat, kylpylät, päiväkodit ja koulut, puolustusvoimat, vankilat sekä elintarvikkeiden käsittelytilat. Ainutlaatuisten ominaisuuksiensa ansiosta Virkon tehoaa myös 2019-nCoV -koronavirukseen (COVID-19).

Erisan Oxy+ on desinfektioaine lääkinnällisten laitteiden, välineiden ja kriittisten pintojen puhdistukseen
ja desinfektioon. Erisan Oxy+ desinfektioainetta voidaan käyttää lämmölle herkkien tekstiilien (esim.tekokuidut) desinfioivaan pesuun. Hammashuollossa tuote soveltuu hammasproteesien sekä tehoimujen desinfiointiin. Erisan Oxy+ desinfektioainetta voidaan käyttää pesevänä desinfektioaineena myös ultraäänipesulaitteissa. Tuote soveltuu eritetahradesinfektioon.

Write Your Own Review
Arvostele tuote:Virkon 5x10g, Erisan Oxy+ 50g
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: