LUFRAX 5l

Asiakashinta 19,47 € 15,70 € Hinta 34,35 €
Varastossa
SKU
SA0030860

LUFRAX Emäksinen uunien ja grillien puhdistusaine
KÄYTTÖ:
LUFRAX on emäksinen geeli joka on suunniteltu mm. uunien, grillien, keittolevyjen ja vartaiden ammattimaiseen puhdistukseen. Tehokas koostumus poistaa erinomaisesti rasvaa ja kiinnipaistunutta likaa.
KÄYTTÖOHJEET
Sumuta tuote likaisille pinnoille, anna vaikuttaa muutaman minuutin ajan, puhdista ja lopuksi huuhtele vedellä. Älä käytä kuumille pinnoille (> 50°C) välttääksesi tuotteen höyrystymistä. Älä käytä alumiinipinnoille tai muille kevytmetallipinnoille.
OMINAISUUDET:
Väritön neste, pH 12.5 käyttöliuoksella 10g/l, ominaispaino 1.150 (20°C)
SOVELTUVUUS ELINTARVIKEKOHTEISIIN
Testattu ja hyväksytty käytettäväksi elintarvikkeiden käsittelypinnoilla ja ruuanvalmistuspinnoilla.

LUFRAX Emäksinen uunien ja grillien puhdistusaineKÄYTTÖ:LUFRAX on emäksinen geeli joka on suunniteltu mm. uunien, grillien, keittolevyjen ja vartaiden ammattimaiseen puhdistukseen. Tehokas koostumus poistaa erinomaisesti rasvaa ja kiinnipaistunutta likaa.KÄYTTÖOHJEETSumuta tuote likaisille pinnoille, anna vaikuttaa muutaman minuutin ajan, puhdista ja lopuksi huuhtele vedellä. Älä käytä kuumille pinnoille (> 50°C) välttääksesi tuotteen höyrystymistä. Älä käytä alumiinipinnoille tai muille kevytmetallipinnoille.OMINAISUUDET:Väritön nestepH 12.5 käyttöliuoksella 10g/lOminaispaino 1.150 (20°C)SOVELTUVUUS ELINTARVIKEKOHTEISIINTestattu ja hyväksytty käytettäväksi elintarvikkeiden käsittelypinnoilla ja ruuanvalmistuspinnoilla.

Write Your Own Review
Arvostele tuote:LUFRAX 5l
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: