Clax Deosoft Easy2Iron conc 57B1

56,42 € 45,50 €
Varastossa
SKU
100867265

Clax Deosoft Easy2Iron conc on ammattimaiseen tekstiilien huoltoon kehitetty nestemäinen huuhteluaine. Se helpottaa silitystä huomattavasti, sekä neutraloi hajut jättäen tekstiileihin pitkäkestoisen tuoksun. Tuote sopii lähes kaikille tekstiilimateriaaleille ja sitä voidaan annostella käsin tai automaattisesti.
Edut:
• Vaikuttaa pehmentävästi useisiin tekstiilityyppeihin (pyyhkeet, lakanat, villa, hienokuidut jne.)
• Vähentää staattisen sähkön syntymistä synteettisillä kuiduilla
• Vähentää ryppyjä ja tekee silittämisestä ja mankeloinnista helpompaa
• Parantaa manuaalisen silittämisen ergonomiaa vähentämällä tarvittavan lihasvoiman määrää
• Jättää tekstiiliin miellyttävän tuoksun
• Pateitoitu hajunpoistoteknologia (O.N.T.) poistaa tehokkaasti hajut
• Suojaa tekstiilien värejä, erityisesti tummilla tekstiileillä
• Perustuu biohajoaviin raaka-aineisiin
Pakkaukset: 5L ja 20L

Clax Deosoft Easy2Iron conc on tiivistetty huuhteluaine, jonka teho perustuu biohajoaviin, kationisiin, kvaternaarisiin ammoniumsuoloihin. Pesuliuoksen positiivisesti varautuneet kationiset pinta-aktiiviset aineet sitoutuvat negatiivisesti varautuneeseen tekstiilikuituun.
Tekstiiliin sitoutuneet kationiset pinta-aktiiviset aineet toimivat kuituja liukastavasti.
Tekstiilejä kuivattaessa kuitujen välinen kitka pienenee ja staattista sähköä muodostuu vähemmän (erityisesti synteettinen kuitu). Clax Deosoft Easy2Iron conc sisältämät erityiset raaka-aineet vähentävät rypistymistä ja tekevät silittämisestä ja mankeloinnista helpompaa.
Tuote sisältää nykyaikaisen pitkäkestoisen hajusteen, joka jättää tekstiiliin raikkaan tuoksun.
Tuote sisältää myös hajunpoistoteknologiaa (O.N.T.), joka hävittää mm. virtsasta johtuvan epämiellyttävän hajun, joka ei välttämättä poistu normaalin pesun aikana. Teknologian avulla hajumolekyylit hajoavat ja poistuvat kokonaan, niitä ei vain peitetä. Lisäksi tuote suojaa tummien tekstiilien värejä haalistumiselta. Näin tekstiilit näyttävät uusilta ja kirkkailta pidempään.
Clax Deosoft Easy2Iron conc soveltuu lähes kaikenlaisille tekstiileille, mutta on erityisen tehokas massatuotteille, kuten lakanat ja pöytäliinat. Se jättää myös pehmeän, silkkimäisen tunnun laakaneulottujen tekstiilien pinnalle.
Tuotetta ei saa käyttää:
Mikrokuitutekstiileille, kuten puhdastilatyövaatteille, leikkaussalitekstiileille, siivouspyyhkeille tai laminoiduille tekstiileiille kuten Gore-Tex.

Write Your Own Review
Arvostele tuote:Clax Deosoft Easy2Iron conc 57B1
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: