Clax Personril GS 43D1 20l

166,16 € 134,00 €
Varastossa
SKU
100854172

Clax Personril GS on erityisesti ammattimaiseen tekstiilienpesuun kehitetty valkaisuja desinfektioaine. Clax Personril GS soveltuu kaikentyyppisille tekstiileille poislukien erittäin herkät tekstiilit kuten villa ja silkki. Tuote annostellaan pääpesuun lämpötilan ollessa 40–70 °C. Korvaa tuotteen Divosan Plus VT53.
Valkaisuaine - matalalämpötila - happeenperustuva, kirjopesuun

Poistaa erinomaisesti tahroja kaikentyyppisisitä tekstiileistä, myös värillisistä. Ei sovellu herkille kuiduille kuten villa ja polyamidi.
Ohjeiden mukaisesti käytettynä valkaisun aiheuttamat kuitu- ja värivauriot ovat vähäisiä.
Valkaisee jo matalissa lämpötiloissa, mikä merkitsee energian säästöä ja pidempää käyttöikää tekstiileille. Parantaa tekstiilien hygieenisyyttä.
Pakkaus: kannu, 20 litraa.

Clax Personril GS on hyvin stabiloitu ja tehokas valkaisuaine, jonka teho perustuu peretikkahappoon, vetyperoksidiin ja stabilointiaineisiin. Tuote on helposti pumpattava neste, joten oikean määrän annostelu pesuliuokseen on helppoa. Personril GS soveltuu kaikentyyppisille (ei villa ja polyamidi) tekstiileille, myös värillisille, lämpötila-alueella 40–70 °C.
Paras valkaisutulos saadaan, kun pesuliuoksen lämpötila on 60–70 °C. Käyttöohjeen mukaisesti käytettynä kuituvauriot ja värien haalistuminen ovat vähäisiä.
Lisäksi tekstiilien hygieenisyys paranee, kun noudatetaan käyttöohjeen mukaista lämpötilaa, pesuliuoksen pH:ta ja vaikutusaikaa.
Veri reagoi voimakkaasti peretikkahapon ja vetyperoksidin kanssa, minkä jälkeen tahroja on vaikea poistaa. Suosittelemme, että veritahraisten tekstiilien pesu aloitetaan
ilman valkaisuainetta (aika: 0–7 minuuttia). Esipesuvaiheessa veritahraiselle pyykille on suositeltavaa käyttää entsyymipitoista pesuainetta.

Write Your Own Review
Arvostele tuote:Clax Personril GS 43D1 20l
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: