Clax Enzi 20A1 20l

445,00 € 358,87 €
Varastossa
SKU
7521215

Clax Enzi 20A1 on entsyymiä sisältävä pesutehostin mm. rasva- ja proteiinilikaa sisältäville lajitelmille. Käytetään yhdessä pääpesuaineen kanssa. Ei sisällä hajustetta.
Entsyymipitoinen pesutehostin
*Käytetään yhdessä alkalitehostimen ja/tai pääpesuaineen kanssa.
*Irrottaa tehokkaasti rasva- ja öljylikaa.
*Matalavaahtoinen - optimaalinen mekaaninen pesuteho.
*Erittäin tehokas valkuaislian poistaja (esim. veri ja ruokatahrat).

Clax Enzi on tehokas pesutehostin, joka sisältää proteaasientsyymiä sekä useita eri tensidityyppejä. Tuote irrottaa tehokaasti rasvaa ja öljyä sekä valkuaislikaa. Se hajottaa kuiduista poistuneen rasva- ja öljylian estäen sen uudelleenkiinnittymisen. Proteaasientsyymi hajottaa valkuaista nopeuttaen siten valkuaispitoisen lian, kuten veren ja elintarvikelian, irtoamista. Clax Enziä käytetään pääasiassa yhdessä alkalitehostimen ja/tai pääpesuaineen kanssa. Pääpesuaineen kanssa käytettynä sen ensisijainen tehtävä on hajottaa valkuaislikaa ja tehostaa öljy- ja rasvalian hajoamista, mikä parantaa elintarviketeollisuuden sekä keittiö- ja sairaalatekstiilien likaisten puuvillalajitelmien pesutulosta. Tuote soveltuu sekä valkoisille että värillisille tekstiileille. Koska tuote ei sisällä optista kirkastetta, se soveltuu myös pastellinsävyisille kuiduille.
Käyttöohje:
Annostelumäärä säädetään tekstiililajitelman mukaan.
Annostelusuositus:
Likaisuusaste Annostus (ml/kg kuivaa tekstiiliä)
Kevyesti likainen 1.0 - 2.0
Keskilikainen 2.0 - 3.0
Likainen 3.0 - 6.0
Useimpien lajitelmien pH-suositus on 10-11.
Entsyymien tehokkaan toiminnan varmistamiseksi proteaasientsyymin vaikutusajan tulee olla vähintään 10 minuuttia. Kloorivalkaisua ei tule käyttää samassa pesuliuoksessa Clax Enzin kanssa, koska kloori estää entsyymien toiminnan.

Write Your Own Review
Arvostele tuote:Clax Enzi 20A1 20l
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: