Clax Classic 35A1 pesujauhe 20kg

120,28 € 97,00 €
Varastossa
SKU
101100391

Clax Classic on erityisesti ammattimaiseen tekstiilienpesuun kehitetty pääpesuaine. Tuotetta voidaan käyttää pehmeässä ja keskikovassa vedessä ja sitä voidaan annostella käsin tai automaattisesti. Clax Classic soveltuu kaikkien valkoisten ja vaaleiden, värillisten puuvilla- ja sekoitetekstiilien pesuun.
Edut:
• Irrottaa tehokkaasti kaikentyyppistä likaa ja tahroja
• Ehkäisee tekstiilien harmaantumista; stabiloi lian pesuliuoksessa
• Varmistaa tekstiilin pitkäikäisen valkoisuuden
• Tehokas korkean lämpötilan valkaisu
• Ehkäisee pesukoneen metalliosien ruostumista
• Erittäin tehokas valkuaislian (veri, ruokatahrat) poistaja

Clax Classic on entsyymipitoinen tekstiilienpesujauhe, joka sisältää tehokkaan seoksen pinta-aktiivisia aineita, vettä pehmentäviä aineita, harmaantumisenestoaineita, korroosionsuoja-aineita, emässuoloja sekä korkean lämpötilan valkaisujärjestelmän. Tasapainoinen pinta-aktiivisten aineiden seos irrottaa tehokkaasti rasva- ja öljylian, hajottaa lika-aineita sekä irrottaa hiukkaslikaa. Fosfaattipohjainen veden pehmentäminen estää veden kovuussuolojen haitallisen vaikutuksen ja tehostaa siten pinta-aktiivisten aineiden toimintaa. Fosfaatit myös pitävät lian liuenneena ja estävät kovuussuolojen kiinnittymistä tekstiiliin ja ehkäisevät siten myös harmaantumista.
Clax Classic sisältää myös muita lian takaisinsaostumista ehkäiseviä aineita. Lisäksi Clax Classic sisältää silikaatteja, jotka suojaavat metalliosia, sekä optista kirkastetta, joka varmistaa tekstiilin valkoisuuden säilymisen pitkään.
Tuote sisältää korkean lämpötilan valkaisujärjestelmän (70-–90 ºC). Tuote sisältää myös proteaasientsyymiä, joka hajottaa valkuaista nopeuttaen siten proteiinipitoisen lian, kuten veren ja elintarvikelian irtoamista.
Clax Classicia voidaan käyttää ilman erillisiä pesutehostimia kaikentyyppisten tekstiilien pesuun sairaala- ja terveydenhoitoalalta hotelli- ja ravintolatekstiileihin sekä työvaatteisiin.
Pakkaus: säkki, 20 kiloa.

Write Your Own Review
Arvostele tuote:Clax Classic 35A1 pesujauhe 20kg
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: