Clax Perfect 71A1

318,68 € 257,00 €
Varastossa
SKU
6973330

Clax Perfect on korkealuokkainen, riisipohjainen nestemäinen tärkki. Tuotetta voidaan käyttää puuvilla- ja polyesteritekstiileille, myös VISA -materiaalille.
Ominaisuudet:
Clax Perfect on hyvin säilyvä, korkealuokkainen, riisipohjainen nestetärkki.
Sen hiukkaskoko on pieni, minkä vuoksi tärkki tunkeutuu syvälle kuituihin ja kiinnittyy kuitujen ympärille. Riisitärkkelys sisältää amylopektiiniä (amyloosin johdannainen), joten se ketjuuntuu hyvin ja muodostaa hyvän kalvon.
Riisitärkkelyskalvo muodostaa kuitujen päälle suojaavan kerroksen estäen lian pääsyn kuituihin. Tärkkelyksen liuetessa seuraavassa pesussa, myös lika irtoaa helposti.Hyvän tärkkäystuloksen varmistamiseksi kuitujen jäännöskosteuden tulee olla riittävä ja viimeistelylämpötilan sekä -paineen oikea.
Clax Perfectiä voidaan käyttää puuvillalakanoiden, -pöytätekstiilien ja polyesteripöytätekstiilien (VISA) viimeistelyyn.
Edut:
Erinomainen tärkkäystulos puuvillalle ja polyesterille (VISA)
Helpottaa lian irtoamista seuraavassa pesussa
Pakkaus: kannu, 20 litraa.

Käyttöohje:
Annostelumäärä säädetään tekstiililajitelman mukaan.
Tärkki lisätään yksikkökoneen viimeiseen huuhteluveteen tai jatkuvatoimisen pesukoneen viimeiseen huuhteluyksikköön.
Annostelusuositus:
Puuvilla: 4.5 g/kg (kevyt tärkkäys), 18 g/kg asti (voimakas tärkkäys)
Polyesteri (100 % tai VISA): 15 - 20 g/kg (voimakas tärkkäys)
Käytössä huomioitavia asioita:
Konsentraation nostamiseksi veden tason tulee olla tärkkäysvaiheessa mahdollisimman alhainen, jolloin tärkkäys on mahdollisimman taloudellista.
Tärkkäyksen aikana liuoksen pH:n tulee olla n. 5.5.
Bakteerikasvun mahdollisuus on suuri, jos tärkkiliuos jätetään jatkuvatoimisen pesukoneen viimeiseen yksikköön yöksi tai viikonlopuksi. Siksi tärkkäystä vaativia lajitelmia ei tulisikaan käsitellä jatkuvatoimisilla koneilla aivan työpäivän päätteeksi. Riskin vähentämiseksi suosittelemme, että tärkkäystä vaativia lajitelmia ei pestä samassa jatkuvatoimisessa koneessa sairaalatekstiilien
kanssa.

Write Your Own Review
Arvostele tuote:Clax Perfect 71A1
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: