Clax Sumetta Pur-Eco 34A1 (=Clax Multi free)

179,80 € 145,00 €
Varastossa
SKU
101101033

Clax Sumetta G 25kg (=Clax Multi free) on joutsenmerkitty, kirjopesuun ja yleispesuun suunniteltu pesujauhetiiviste, joka poistaa vaikeatkin tahrat värejä säästäen. Myös mattopyykin erikoispesuaine. Pakkaus: sanko 10 tai 20 kiloa Clax Multi freen nimi vaihtuu Clax Sumetta G:ksi. Myös tuotenumero vaihtuu. Tuotteessa ei tapahdu muutosta eli annostukset ovat samat kuin ennenkin.
*Tehoaa erinomaisesti kaikkiin lika- ja tahratyyppeihin
*Estää tekstiilien harmaantumista; stabiloi pesuliuoksessa olevan lian
*Tehokas keskilämpötilassa tapahtuva valkaisu (minimoitu kuituvaurio)
*Soveltuu myös pastellinsävyisille tekstiileille
*Irrottaa erittäin tehokkaasti valkuaislikaa (veri, ruokatahrat)
*Ympäristömerkitty koostumus

Clax Sumetta Pur-Eco on ympäristömerkitty, erityisesti ammattimaiseen tekstiilienpesuun kehitetty pääpesuaine. Tuote soveltuu automaatti- ja käsinannosteluun ja sitä voidaan käyttää pehmeässä ja keskikovassa vedessä. Clax Sumetta Pur-Eco soveltuu kaikentyyppisten kirjavien puuvilla- ja P/P-sekoitekankaiden pesuun. Tuote sisältää myös valkaisuainetta.
Clax Sumetta Pur-Eco on entsyymipitoinen pääpesuaine, jonka teho perustuu monipuolisiin pinta-aktiivisiin aineisiin, entsyymeihin sekä vettä pehmentävien aineiden, harmaantumisenestoaineiden, emässuolojen ja keskilämpötiloissa toimivan tahranpoiston yhdistelmään. Tasapainoinen pinta-aktiivisten aineiden seos saa aikaan erinomaisen rasva- ja öljylian poiston ja lian hajoamisen. Fosfaattipohjainen veden pehmentäminen estää veden kovuussuolojen haitallisen vaikutuksen ja tehostaa siten pinta-aktiivisten aineiden toimintaa. Fosfaatit pitävät lian liuenneena ja estävät kovuussuolojen kiinnittymistä tekstiiliin ehkäisten siten myös harmaantumista. Tuote sisältää myös muita lian takaisinsaostumista ehkäiseviä aineita. Tuote valkaisee pestessä keskilämpötiloissa (40-60 °C) sekä sisältää valkaisutehoa säätelevää ainetta, joka estää kuitujen vaurioitumista. Proteaasientsyymi hajottaa valkuaista nopeuttaen siten proteiinipitoisen lian, kuten veren ja elintarvikelian irtoamista. Tuotetta voidaan käyttää ilman erillisiä pesutehostimia kaikentyyppisten tekstiilien pesuun sairaala- ja terveydenhoitoalalta hotelli- ja ravintolatekstiileihin.

Write Your Own Review
Arvostele tuote:Clax Sumetta Pur-Eco 34A1 (=Clax Multi free)
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: