Clax 500 color 12F1 20kg

169,88 € 137,00 €
Varastossa
SKU
101101034

Clax 500 G (Clax 500 free) on erityisesti ammattimaiseen tekstiilienpesuun kehitetty pääpesuaine. Tuotetta voidaan käyttää sekä pehmeässä että kovassa vedessä ja se soveltuu likaisten puuvilla- ja polyester-puuvillatekstiilien pesuun.
Edut:
Yhdessä pesutehostimen kanssa:
• Erinomainen pesuteho likaisten työvaatteiden pesussa
• Estää tekstiilien harmaantumista; stabiloi pesuliuoksessa olevan lian
• Soveltuu likaisten puuvilla- ja polyester-puuvillatekstiilien pesuun
• Suojaa pesukoneita ruostumiselta

Clax 500 color on korkeaemäksinen tuote, jonka teho perustuu ionittomiin pinta-aktiivisiin aineisiin sekä vettä pehmentävien aineiden, harmaantumisenestoaineiden, silikaattien ja emässuolojen yhdistelmään. Fosfaattipohjainen veden pehmentäminen estää veden kovuussuolojen haitallisen vaikutuksen ja tehostaa siten pinta-aktiivisten aineiden toimintaa.
Fosfaatit myös pitävät lian liuenneena ja estävät kovuussuolojen kiinnittymistä tekstiiliin, ja ehkäisevät näin myös harmaantumista. Tuote sisältää myös muita lian takaisin saostumista ehkäiseviä aineita. Clax 500 color sisältää silikaatteja, jotka ovat pesuemäksen pääasiallinen lähde. Ne estävät metalliosien ruostumista ja stabiloivat valkaisuolosuhteita erillisvalkaisussa. Clax 500 coloria käytetään pääsääntöisesti yhdessä erillisen pesutehostimen kanssa. Näin saavutetaan erinomainen rasva- ja öljylian irtoaminen ja hajoaminen. Erillisen valkaisun kanssa näistä muodostuu tehokas järjestelmä, jota voidaan käyttää mm. elintarvike-, liha- ja kalateollisuudessa käytettyjen tekstiilien pesuun.

Write Your Own Review
Arvostele tuote:Clax 500 color 12F1 20kg
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: