Clax Profi forte 36C1 20L

370,76 € 299,00 €
Varastossa
SKU
7521301

Clax Profi forte on nestemäinen pääpesuainetiiviste, joka on kehitetty erityisesti sairaala- ja muun vastaavantyyppisten tekstiilien pesuun. Tuote soveltuu automaatti- ja käsinannosteluun ja sitä voidaan käyttää kaikissa veden kovuuksissa (>40 ppm) laajalla lämpöalueella (30-–90 ºC). Soveltuu kaikentyyppisten puuvilla- ja P/P -sekoitekankaiden pesuun.
Edut:
• Tehoaa erinomaisesti kaikkiin lika- ja tahratyyppeihin
• Estää harmaantumista; stabiloi pesuliuoksessa olevan lian
• Varmistaa tekstiilien pitkäikäisen valkoisuuden
• Soveltuu myös kovaan veteen
• Ehkäisee pesukoneen metalliosien ruostumista.
Pakkaus: kannu, 20 litraa.

Clax Profi forten teho perustuu monipuoliseen pinta-aktiivisten aineiden seokseen sekä vettä pehmentävien aineiden, harmaantumisenestoaineiden ja korroosionestoaineiden yhdistelmään.
Saippua-/sitraatti -pohjainen veden pehmentäminen estää tehokkaasti veden kovuussuolojen haitallisen vaikutuksen. Samalla tekstiiliä harmaannuttava veden kovuussuolojen saostuminen
ja kiinnittyminen tekstiilin pinnalle estyy. Tuote sisältää myös muita takaisinsaostumista ja harmaantumista ehkäiseviä ainesosia. Anionisten ja ionittomien pinta-aktiivisten aineiden yhdistelmä poistaa erityisen tehokkaasti hiukkas- ja rasvalikaa.
Clax Profi forte sisältää lisäksi silikaatteja, jotka suojaavat metalliosia ja lisäävät pesuliuoksen alkalisuutta.
Tuote sisältää optista kirkastetta, joka varmistaa tekstiilin valkoisuuden säilymisen pitkään. Tuotetta voidaan käyttää yksin ilman erillisiä pesutehostimia.
Yhdessä sopivan valkaisuaineen kanssa järjestelmällä voidaan pestä kaikkia tekstiilejä sairaala- ja terveydenhoitoalalta hotelli- ja ravintolatekstiileihin

Parhaan tuloksen varmistamiseksi:
• Pese sekoitekankaat ja puuvillakankaat erikseen
• Lajittele värilliset ja valkoiset tekstiilit erikseen
• Lajittele edelleen likaisuusasteen mukaan: kevyesti likainen, keskilikainen ja likainen.

Write Your Own Review
Arvostele tuote:Clax Profi forte 36C1 20L
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: