Clax 100 Color 22B2 10 l

101,68 € 82,00 €
Varastossa
SKU
7508376

Clax 100 G 23A1 -> Clax 100 Color 10l on pesutehostin mm. rasvalikaa sisältäville lajitelmille. Käytetään yhdessä pääpesuaineen tai alkalitehostimen kanssa. Ei sisällä hajustetta.
Tensidejä sisältävä pesutehostin
*Ympäristömerkitty (Joutsen).
*Erittäin tehokas rasva- ja öljylianpoistaja.
*Matalavaahtoinen; optimaalinen mekaaninen pesuteho.
*Soveltuu pastellinsävyisille kuiduille.
*Voidaan käyttää sellaisenaan villan ja silkin pesuun.

Clax 100 G (Clax 100S free) on nestemäinen, useita eri pinta-aktiivisia aineita sisältävä pesutehostin.
Ominaisuudet:
Clax 100 G (Clax 100S free) on tehokas pesutehostin, joka sisältää useita eri pinta-aktiivisia aineita. Tuote on erityisen tehokas rasva- ja öljylian poistaja.
Se hajottaa kuiduista poistuneen rasva- ja öljylian ja estää lian uudelleenkiinnittymisen. Clax 100 G:tä (Clax 100 S free) käytetään ensisijaisesti yhdessä alkalitehostimen
ja pääpesuaineen kanssa. Pääpesuaineen kanssa käytettynä sen ensisijaisena tehtävänä on tehostaa öljy- ja rasvalian hajoamista, mikä parantaa erittäin likaisten lajitelmien, kuten puuvilla- ja sekoitekangaspohjaisten työvaate- ja pöytäliinalajitelmien pesutulosta. Se käy sellaisenaan myös villan ja silkin hienopesuun. Koska tuote ei sisällä optista kirkastetta, se soveltuu myös pastellinsävyisille kuiduille. Tuotteen sisältämät pinta-aktiiviset aineet täyttävät viimeisimmät ympäristövaatimukset.

Write Your Own Review
Arvostele tuote:Clax 100 Color 22B2 10 l
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: