Neutral Professional Pyykinpesuneste Sensitive 10L

Asiakashinta 85,56 € 69,00 € Hinta 122,76 €
Varastossa
SKU
101108223

Neutral Professional Sensitive pyykinpesuaine on heikosti emäksinen, mieto tuote, jonka teho perustuu sekoitukseen pinta-aktiivisia aineita, veden kovuutta sitovia aineita, harmaantumista estäviä aineita ja entsyymejä.
Fosfaatiton koostumus varmistaa ionipitoisuuden alhaisen kovuuden vesiolosuhteissa ja estää siten pesuainekomponenttien saostumisen. Neutral Professional Sensitive pyykinpesuaine on valmistettu pinta-aktiivisten aineiden sekoituksesta, jonka ansiosta hiukkas- ja rasva-/öljylika poistuu tehokkaasti.
Proteolyyttisten entsyymien läsnäolo johtaa proteiinien hajoamiseen, mikä helpottaa proteiinipitoisen lian, kuten veren ja ruokatahrojen, tehokasta kohdennettua poistamista. Neutral Professional Sensitive pyykinpesuainetta käytetään (värillisten) tekstiilien puhdistamiseen sairaaloissa ja muissa terveydenhuoltolaitoksissa, hotelleissa ja ravintoloissa.
Lisäksi tuote soveltuu mikrokuitumoppien ja -liinojen sekä muiden arkojen materiaalien pesuun, koska se ei sisällä valkaisuainetta.

*Erinomainen puhdistuskyky monenlaisille tahroille ja lialle
*Estää liinavaatteiden harmaantumisen; likahiukkasten stabilointi pesunesteessä
*Erittäin tehokas proteiinipitoiseen likaan (esim. veri- ja ruokatahrat)
*Soveltuu herkkien, värillisten ja mikrokuituisten moppien ja liinojen pesuun
*Fosfaatiton ja ympäristömerkitty (Joutsen)
*Iho- ja ympäristömyötäinen tuote

Neutral Professional Sensitive pyykinpesuaine on mieto nestemäinen pesuaine, joka auttaa vaatteita säilyttämään värinsä ja minimoimaan allergisten ihoreaktioiden riskiä.
Neutral Professional Sensitive pyykinpesuaine on ympäristömerkitty pesuaine, joka on erityisesti kehitetty käytettäväksi kaupallisissa ja yrityskäytössä olevissa pesuloissa.
Tuote soveltuu sekä automaattiseen että manuaaliseen annosteluun ja sitä voidaan käyttää kaiken kovuuden vesissä. Neutral Professional Sensitive pyykinpesuaine sopii kaikkien puuvilla- ja poly-puuvilla -kankaiden pesuun. Valkaisua/desinfiointia vaativissa tapauksissa Neutral Professional Sensitive pyykinpesuainetta tulee käyttää yhdessä matalan lämpötilan valkaisu-/desinfiointiaineen kanssa, jotta saavutetaan mahdollisimman suuri hyöty energian ja veden säästössä sekä liinavaatteiden käyttöiän pidentämisessä. Soveltuu erityisesti kiinteistöjen ja asuntoloiden pesuloihin.
0% lisäaineita, 0% hajusteita ja 0% väriaineita. Dermatologisesti testattu.

Parhaan pesutuloksen saat:
*Käytä pehmeää (pehmennettyä) vettä
*Erottele polyesteripuuvillatuotteet muista tuotteista ja pese ne erikseen
*Valkoiset ja värilliset tekstiilit erikseen
*Lajittele kevyet, keskilikaiset ja erittäin likaiset tuotteet
*Katso annostelutaulukko pakkauksesta.
Pakkaustiedot: 10 L
Ulkonäkö: Kirkas, vaaleankeltainen neste
Tuoksu: Ei tuoksua
pH-arvo: (laimentamaton) ~ 8.6

Kirjoita arvostelu
Arvostele tuote:Neutral Professional Pyykinpesuneste Sensitive 10L
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: