Soft Care Des E Käsihuuhteet

Asiakashinta 2,70 € 2,18 € Hinta 11,47 €
Varastossa
SKU
7517979
  • Osta 10 kappaletta hintaan 2,19 € 1,77 € kappale ja säästä 19%

Soft Care Des E on etanolipohjainen desinfektiogeeli, joka sopii käsien desinfioimiseen terveydenhoitosektorilla, kuten sairaaloissa, terveyskeskuksissa, hoitolaitoksissa, kotisairaanhoidossa, lääkärien ja hammaslääkärien vastaanotoilla; elintarvikealalla kuten elintarviketeollisuuden ja ammattikeittiöiden valmistusosastoilla; ateriapalveluissa sekä päiväkodeissa. Tuotteella on Allergia- ja Astmaliiton Allergiatunnus.
Pakkaus: pumppupullo, 500 ml. Pulloteline tilattavissa erikseen.

Soft Care Des E Spray on alkoholipohjainen (71.58%) Soft Care Des E Spray on alkoholipohjainenkäsihuuhde. Tuotteen raaka-aineena käytetty etanolion erittäin tehokas resistenttejä ja transienttejä flooria, kutenbakteerit(esim. MRSA) ja hiivat, vastaan. Se on myös tehokas vaipallisia viruksia, kuteninfluenssaa, ja tiettyjä vaipattomia viruksia, kuten Norovirus ja Adenovirus, vastaan.
Sisältää ihoa hoitavia ja kosteuttavia ainesosia, jotka pitävät ihon pehmeänä jajoustavanaerityisesti, kun vaaditaan toistuvaa käsien desinfiointia.
Hajusteettomana tuote ei vaikuta elintarvikkeiden säilyvyyteen joten se sopii hyvinkäytettäväksimyös ruuanvalmistustiloissa.
Matalan viskositeetin tuotteena tämä juokseva käsihuuhde soveltuu käytettäväksi erilaisten hygienialaitteiden yhteydessä.
Dermatologisestitestattu. Soft Care Des ESprayläpäisee EN 12791 -standardin, kirurginen käsien desinfektio.
Pidä kädet hyvin tuotteella kostutettuna 90 sekunnin ajan. Pakkauskoot: 500ml, 1l, 20l ja 200l. 20 litran ostajalle kannuhana veloituksetta!

Testattu, etanolipohjainen käsihuuhde. Ei kuivata ihoa, jättää ihon miellyttävän tuntuiseksi. Ei sisällä väriä eikä hajustetta. Miedon tuoksuinen. Dermatologisesti testattu.

- Yhteistyössä Allergia- ja Astmaliiton kanssa.
- Läpäisee standardit EN1276, EN1500, EN1650, EN12791, EN13727 ja EN14476
- Sisältää ihoa hoitavaa ja kosteuttavaa ainetta. Ei kuivata ihoa.
- Soveltuu usein toistuvaan käsien desinfektioon.
- Soveltuu kirurgiseen käsien desinfektioon.

Write Your Own Review
Arvostele tuote:Soft Care Des E Käsihuuhteet
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: