Suredis VT1

150,04 € 121,00 €
Varastossa
SKU
7518349

Suredis on elintarvike-, juoma- ja meijeriteollisuuden pintojen tehokas desinfiointiaine. Tuote on vain vähäisessä määrin ympäristöä kuormittava. Uusi ympäristömyönteisempi pinta-aktiivisia aineita ja biosideja sisältävä desinfiointiaine kaikille desinfektiota tarvitseville pinnoille. Soveltuu kaikkien pintojen puhdistukseen. Ennen tuotteen levitystä pinnat on pestävä ja huuhdeltava huolellisesti. Voidaan käyttää lattioiden, seinien, ruuanvalmistusvälineiden ja -laitteiden desinfiointiin.
Pakkaus: kannu, 20 litraa.

Suredis koostuu pinta-aktiivisesta biosidista, pinta-aktiivisesta aineesta, alkalisista aineista sekä kompleksointiaineista, jotka yhdessä tuhoavat
useimpien mikrobien vegetatiivisoluja: Gram-positiivisia, Gram-negatiivisia sekä hiivoja. Tuotteen koostumus on suunniteltu mahdollisimman vähän
jätevedenkäsittelyä rasittavaksi. Sen kemiallinen hapenkulutus (COD) on alhaisempi kuin useimpien muiden vastaavien tuotteiden.
Suredis soveltuu kaikkien pintojen puhdistukseen. Ennen tuotteen levitystä pinnat on pestävä ja huuhdeltava huolellisesti. Suredisia voidaan käyttää lattioiden, seinien, ruuanvalmistusvälineiden ja -laitteiden desinfiointiin. Se soveltuu niin lihan ja siipikarjan käsittelytiloihin, eines-, meijeri- ja juomateollisuuteen kuin myös useimpiin muihin elintarvikkeiden käsittelyprosesseihinkin.
Edut:
• Erittäin tehokas pintojen desinfektioaine
• Alhainen ympäristökuormitus, ei rasita jätevesien käsittelylaitoksia.
• Ei syövytä
• Huuhtoutuu helposti
• Ei aiheuta makuvirheitä
• Soveltuu kaikenkovuisiin vesiin.

Käyttöohje:
Suredisin käyttöliuoksen väkevyys vaihtelee kohteen mukaan 0,5- –2,0 tilavuusprosentin välillä. Pinnat on huuhdeltava huolellisesti käytön jälkeen.
Tekniset tiedot:
Ulkonäkö kirkas, väritön neste
Ominaispaino 20 oC lämpötilassa 1,10
pH (1-prosenttinen liuos, 20 oC) 10,0
Kemiallinen hapenkulutus (COD) 135 g O2/kg
Typpipitoisuus (N) 2,9 g/kg
Fosforipitoisuus (P) ei ole
Yllä olevat tiedot ovat tyypillisiä normaalituotannossa. Niitä ei voi käyttää ohjearvoina.
Koostumus:
Amfoteerisia pinta-aktiivisia aineita < 5 %
Rasva-amiineja < 5 %
Puskureita, natriumsitraattia

Kirjoita arvostelu
Arvostele tuote:Suredis VT1
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: