GREEN’R DEGREASER

8,62 € 6,95 €
Varastossa
SKU
SA003230

Ruuanlaittoalueiden ja rasvaisten pintojen puhdistamiseen. Ympäristöystävällinen ratkaisu, joka takaa erinomaisen lopputuloksen.
GREEN’R DEGREASER on tehokas rasvanirrottaja valmiina käyttöliuoksena. Se on erinomainen ruuankäsittelyalueilla mukaan lukien uunit, keittimet, keittolevyt, vartaat. Se auttaa irrottamaan rasvapinttymät ja keitintahrat helposti. GREEN’R DEGREASER on ekologinen kumppanisi vaikeita keittiötahroja vastaan.
Koska GREEN’R DEGREASER on konsentroitu tuote, siitä voidaan laimentamalla tehdä liotusliuos rasvankeittimiä, paistovälineitä, uunipeltejä ym. varten.
GREEN’R DEGREASER on ympäristövaikutuksiltaan vähäinen mutta silti käytössä tehokkaampi kuin monet johtavat merkit.
Tutkittu ja testattu ruokavälineille ja –astioille, ruuankäsittelyalueille sekä ruuanvalmistuspinnoille.
Tuoksu: sitruuna
Allergiatestattu synteettinen aromi

KÄYTTÖOHJEET:GREEN’R DEGREASER toimii parhaiten sumuttamalla suoraan käsiteltävälle pinnalle. Sumuta pinnalle 30 – 45° C ja anna vaikuttaa 15-30min. Voidaan käyttää myös kylmille pinnoille sekä laimennettuna rasvaisten välineiden liotusta varten.TURVATOIMENPITEET:- Syövyttävä tuote: Käytä suojakäsineitä ja suojalaseja.- Vain ulkoinen käyttö: Ei saa niellä.- Jäätyminen voi vahingoittaa tuotetta.- Silmäkontaktin sattuessa huuhtele pitkään runsaalla kylmällä vedellä ja hakeudu lääkäriin.- Älä sekoita muiden tuotteiden kanssa.

Kirjoita arvostelu
Arvostele tuote:GREEN’R DEGREASER
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: