TASKI Quantum UNO- ja DUAL-nihkeämopit

Asiakashinta 13,02 € 10,50 € Hinta 15,70 €
Varastossa
SKU
75215270

TASKI Quantum -nihkeämoppien materiaali on laadultaan parasta mahdollista mikrokuitua. Moppien välissä on ainutlaatuinen kosteutta läpäisevä ja tasoittava kerros. Tämän kerroksen ansiosta niillä puhdistaa tuplamäärän lattiapinta-alaa, verrattuna markkinoilla oleviin muihin tupla- tai yksipuolisiin moppeihin, moppien pysyessä tasaisen kosteina koko puhdistuksen ajan. Moppien kiinnitysmekanismin ansiosta, erityisesti pesuprosessissa mm. kutistumis- ja rypistymisongelmia aiheuttanutta, velcrokangasta ei enää tarvita.
Moppeja käyteään yhdessä TASKI Quantum-levykehyksen ja -säätövarren kanssa, jonka kosketusvapaa lukitusmekanismi mahdollistaa niiden hygieenisen, ergonomisen ja tehokkaan käytön. Mopit voidaan värikoodata poistamalla tarpeettomat väri-/ puhdistuskohdekoodimerkit. Värikoodit kestävät hyvin käyttöä ja pesua.
Korkean hygienian alueille ja kohteisiin on saatava myös yksipuolinen Uno-moppi. Kaksipuoliset mopit puolittavat moppitarpeen ja pienentävät siivoustekstiilien pesussa tarvittavan veden ja energiankulutusta.
Vähemmän pestäviä moppeja tarkoittaa vähemmän pesukertoja sekä pienentynyttä likaisten ja puhtaiden moppien käsittelyaikaa, joka nyt voidaan hyödyntää muuhun tärkeämpään puhdistustyöhön.
TASKI Quantum Dual ja Uno -nihkeämopit ovat osa TASKI Quantum -moppipyyhintä ja osa täydellistä TASKI-siivousjärjestelmää yhdessä muiden TASKI-siivousvälineiden, -koneiden, – puhdistusaineiden ja Diversey Matalalämpöpesujärjestelmän kanssa.

KATSO VIDEO

Moppeja käytetään yhdessä TASKI Quantum – levykehyksen ja -säätövarren kanssa, jonka kosketusvapaa lukitusmekanismi mahdollistaa niiden hygieenisen, ergonomisen ja tehokkaan
käytön. Mopit voidaan värikoodata poistamalla tarpeettomat väri-/ puhdistuskohdekoodimerkit. Värikoodit kestävät hyvin käyttöä ja pesua. Korkean hygienian alueille ja kohteisiin on saatavana myös yksipuolinen Uno-moppi.
TASKI Quantum Dual ja Uno -kuivamopit ovat osa TASKI Quantum-moppipyyhintä ja osa täydellistä TASKI-siivousjärjestelmää yhdessä muiden TASKI-siivousvälineiden, -koneiden, – puhdistusaineiden ja Diversey Matalalämpöpesujärjestelmän kanssa.

KÄYTTÖOHJE:
Säädä TASKI Quantumin välineenvarsi ergonomisesti oikealle korkeudelle. Poista moppilaatikon kansi ja aseta levykehys tuplamopin päälle. Kiinnitä moppi levykehykseen painamalla oranssia lukituspainiketta ja nosta moppi lattialle. Kuljeta moppipyyhintä lattialla yhtäjaksoisesti sama reuna edellä. Tilan koko ja erityispiirteet huomioiden valitaan työn aloituskohta ja suunnitellaan työjärjestys siten, että vältytään turhilta askelilta ja päällekkäistyöskentelyltä edeten puhtaammasta likaisempaan. Mopin puoli vaihdetaan nostamalla levykehystä kevyesti, samanaikaisesti kallistaen sen takareuna lattiaa vasten. Moppi vapautetaan vetämällä harmaata vapautuspainiketta.
Uusi puhdas puoli kiinnitetään painamalla jälleen oranssi lukituspainike alas. Kun mopin molemmat puolet ovat käytetyt ja likaisia, irrota/ laita moppi suoraan pyykkipussiin.
HUOM!
• Soveltuu kaikille koville lattiapinnoille
• Erinomainen myös korkean hygieniatason kohteisiin/lattioille
• Ei saa käyttää huuhtelu- eikä valkaisuaineita

Pesutakuu 500 pesukertaa.

Write Your Own Review
Arvostele tuote:TASKI Quantum UNO- ja DUAL-nihkeämopit
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: