Cif Professional Kiillotusaine kalusteille

0,00 € 0,00 €
Varastossa
SKU
7522670

TUOTE LOPETETTU. TUTUSTU VAIHTOEHTOIHIN.

Cif Professional Hoito- ja kiillotusaine kalusteille.
Cif Professional Kiillotusaine kalusteille on käyttövalmis tuote puu-, laminaatti- ja keinonahka-, muovi-, keraamisten ja emaloitujen pintojen kevyeen puhdistamiseen ja hoitoon. Palauttaa kuluneen pinnan kiillon.
Cif Professional Kiillotusaine poistaa pölyä, sormenjälkiä ja tahroja. Antaa kalusteen pinnalle kauniin ja kestävän kiillon. Ei sovellu vahatuille huonekaluille.
Edut:
•Puhdistaa kevyesti, suojaa ja kiillottaa pinnan
•Kuivuu nopeasti
•Nopea ja yksinkertainen käyttää
•Miellyttävän raikas tuoksu
Pakkaus: 750ml:n sumutinpullo..

Käyttöohje:
Ravista pulloa hyvin. Annostele pieni määrä tuotetta kalusteen pinnalle. Pyyhi pinta puun syiden mukaan heti pehmeällä pyyhkeellä puhtaaksi ja kuivaksi.
Pienille alueille käytettäessä annostele suoraa pyyhkeeseen, jolla pyyhit pinnat. Laajojen pintojen käsittelyssä voit käyttää moppipyyhintä tuotteen levittämiseen. Annostele kiillotusainetta pieni määrä tasaisesti pinnalle ja pyyhi pinta mopilla puhtaaksi ja kuivaksi.
Älä käytä lattialle tai ammeelle, sillä pinnoista voi tulla liukkaat.
Käytä tuotetta jaksottain tarpeen mukaan esim. 1 krt/viikko. Ennen hoitokäsittelyä puhdista tarvittaessa pinttyneet pinnat ja poista sitkeät tahrat kuten kuivuneet ruokatahrat.
Muita tietoja Soveltuu puu-, laminaatti-, keinonahka-, muovi-, keraamisille ja emaloiduille pinnoille. Ei vahatuille pinnoille.

Kirjoita arvostelu
Arvostele tuote:Cif Professional Kiillotusaine kalusteille
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: