Clax Plus Pur-Eco 33C1 200l

0,00 € 0,00 €
Varastossa
SKU
101107318

Clax Plus Pur-Eco 33C1 ammattipesuloille kehitetty entsyymipitoinen nestemäinen tekstiilien pääpesuaine. Tuote soveltuu automaatti- ja käsiannosteluun kaikissa veden kovuuksissa. Clax Plus on kehitetty erityisesti mikrokuitupyyhkeiden ja -moppien pesuun. Se soveltuu myös värillisten puuvillakankaiden ja P/P-sekoitekankaiden pesuun.
Edut:
*Tehoaa erinomaisesti kaikkiin lika- ja tahratyyppeihin.
*Estää harmaantumista; stabiloi pesuliuoksessa olevan lian.
*Erittäin tehokas valkuaisainelikaan (veri- ja ruokatahrat).
*Sopii aroille ja värillisille tekstiileille.
*Turvallinen mikrokuituisille siivouspyyhkeille ja mopeille.
*Säästää tekstiilejä.
*Ei sisällä fosfaattia.
PYYDÄ TARJOUS.

Clax Plus Pur-Eco 33C1 on heikosti emäksinen mieto tuote, jonka teho perustuu monipuoliseen pinta-aktiivisten aineiden, vettä pehmentävien aineiden, harmaantumisenestoaineiden ja entsyymien yhdistelmään. Fosfaatiton erikoiskoostumus takaa hyvän pesutuloksen kaikissa veden kovuuksissa.
Clax Plus Pur-Eco:n sisältämien pinta-aktiivisten aineiden yhdistelmä poistaa tehokkaasti hiukkas- ja rasvalikaa. Proteolyyttinen entsyymi hajottaa tehokkaasti valkuaisainelikaa, kuten veri- ja ruokatahroja.
Clax Plus soveltuu kaikkien värillisten tekstiilien pesuun sairaala- ja terveydenhoitoalalta hotelli- ja ravintolatekstiileihin. Tuote ei sisällä valkaisuaineita, joten se soveltuu hyvin arkojen ja värillisten tekstiilien pesuun.
Clax Plus pesee tehokkaasti mikrokuituiset siivouspyyhkeet ja -mopit vaurioittamatta mikrokuidun rakennetta.

Write Your Own Review
Arvostele tuote:Clax Plus Pur-Eco 33C1 200l
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: