Pyykkietikka 500ml

Asiakashinta 8,90 € 7,18 € Hinta 14,90 €
Varastossa
SKU
201118A

Pyykkietikka yhdeksällä eri tuoksulla.
-Käyttö pyykin huuhteluaineena. 2-3 ruokalusikallista pyykinpesukoneen huuhteluainelokeroon. Raikastaa, pehmentää, kirkastaa värejä, vähentää nukkaantumista. Samalla neuraloi pesuainejäämiä sekä tekstiileistä että pyykinpesukoneesta.
-Urheiluvaatteiden ja muiden raikastusta vaativien tekstiilien liotukseen. 1d l /5-10 litraa vettä.
-Siivoukseen. Laimenna vedellä suihkepulloon ja siivoa/pese kodin kovat pinnat.
-Jos annostelet liikaa ja tekstiileihin jää etikan tuoksua, se haihtuu pyykin kuivuessa
UUTUUDET! Sporttietikka Sprintteri ja Maileri Huuhteluetikka urheilutekstiileille. Soveltuu erinomaisesti myös teknisille urheiluvaatteille joihin hienhaju helposti tarttuu tiukasti. Käytä pyykinhuuhteluaineena tai liotukseen. Urheiluvaatetta ei tarvitse pestä pesukoneessa joka käytön jälkeen jos vaate ei ehdi treenin jälkeen kuivua. Tekstiilin voi liottaa yllä olevan liotusohjeen mukaisesti ja lopuksi huuhdella kevyesti puhtaalla vedellä, puristella ylimääräinen vesi pois ja ripustaa kuivumaan. Näin säästät luontoa ja vaatetta.

Tuotteet ovat luonnontuotteita. Raaka-aineet ovat huolella valittuja ja valmistus tapahtuu käsin saippuakeittiössä Luvialla. Raaka-aineilla ei ole suoritettu eläinkokeita. Ne eivät rasita ympäristöä ja ovat täysin biohajoavia.
Pyykkietikkaa voi käyttää huuhteluaineena, tunkkaisten tekstiilien raikastukseen, silityssuihkeena, siivouksessa.
Pyykkietikka pehmentää ja raikastaa pyykin jättämättä tekstiiliin imukykyä heikentävää kalvoa.
Pyykkietikka raikastaa myös pesukonettasi jokaisella pesukerralla, sekä poistaa kalkki- ja pesuaine jäämiä niin koneesta, kuin putkistoistakin! 100% luonnolliset ja 100% biohajoavat.

Write Your Own Review
Arvostele tuote:Pyykkietikka 500ml
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: