Clax Plus G 33C1

158,72 € 128,00 €
Varastossa
SKU
100863244

Clax Plus G on ammattipesuloille kehitetty entsyymipitoinen nestemäinen tekstiilien pääpesuaine. Tuote soveltuu automaatti- ja käsiannosteluun kaikissa veden kovuuksissa. Clax Plus G on kehitetty erityisesti mikrokuitupyyhkeiden ja -moppien pesuun. Se soveltuu myös värillisten puuvillakankaiden ja P/P-sekoitekankaiden pesuun.
Edut:
*Tehoaa erinomaisesti kaikkiin lika- ja tahratyyppeihin.
*Estää harmaantumista; stabiloi pesuliuoksessa olevan lian.
*Erittäin tehokas valkuaisainelikaan (veri- ja ruokatahrat).
*Sopii aroille ja värillisille tekstiileille.
*Turvallinen mikrokuituisille siivouspyyhkeille ja mopeille.
*Säästää tekstiilejä.
*Ei sisällä fosfaattia.
Clax Plus G 33C1 korvaa tuotteen Clax Mild 3RL1

Clax Plus G on heikosti emäksinen mieto tuote, jonka teho perustuu monipuoliseen pinta-aktiivisten aineiden, vettä pehmentävien aineiden, harmaantumisenestoaineiden ja entsyymien yhdistelmään. Fosfaatiton erikoiskoostumus takaa hyvän pesutuloksen kaikissa veden kovuuksissa.
Clax Plus G:n sisältämien pinta-aktiivisten aineiden yhdistelmä poistaa tehokkaasti hiukkas- ja rasvalikaa. Proteolyyttinen entsyymi hajottaa tehokkaasti valkuaisainelikaa, kuten veri- ja ruokatahroja.
Clax Plus G soveltuu kaikkien värillisten tekstiilien pesuun sairaala- ja terveydenhoitoalalta hotelli- ja ravintolatekstiileihin. Tuote ei sisällä valkaisuaineita, joten se soveltuu hyvin arkojen ja värillisten tekstiilien pesuun.
Clax Plus G pesee tehokkaasti mikrokuituiset siivouspyyhkeet ja -mopit vaurioittamatta mikrokuidun rakennetta.

Kirjoita arvostelu
Arvostele tuote:Clax Plus G 33C1
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: